Motorseizoen 2022 van start : Toerrit 27 maart

Met het aanbreken van het voorjaar worden de motoren weer van stal gehaald. Om motorrijders te laten proeven van onze mooie omgeving en van het rijden met gelijkgestemden, organiseren we onze eerste toerrit van het seizoen.


Lijkt het je leuk om lekker met ons mee te gaan toeren tijdens onze eerste rit van dit jaar? Dan zien we je graag op Zondag 27 Maart om 09:30 uur bij café Gelderingen in Steenwijkerwold.

Ben je verhinderd deze datum? Geen probleem. Speciaal voor niet-leden, organiseren we samen met café Gelderingen een introductie rit op Koningsdag. Op woensdag 27 april verzamelen we om 09:30 uur bij café Gelderingen.

2022 belooft een mooi motorjaar te worden met veel ritten in het verschiet! Elk jaar organiseren we 10 ritten in de weekenden, 2 motor weekenden naar het buitenland en een 10 daagse motorvakantie. Ook houden we leuke thema avonden zoals bijvoorbeeld een navigatie avond-, technische avond en voor de gezelligheid een barbecue.

Lijkt het jou leuk om lid te worden of ken je mensen in je vriendenkring, buren of familie die ook graag willen motorrijden in een gezellige groep: We zouden het erg leuk vinden om er meer enthousiastelingen bij te krijgen. Het is altijd mogelijk om een dag-rit mee te
rijden om de sfeer te proeven. Aanmelden voor een proefrit of voor meer informatie kan door een mailtje te sturen naar info@woldraiders.nl.

Reacties zijn gesloten.