Zaterdag 12 maart Kick-Off 2022: ALV + Feestje

Op zaterdag 12 maart openen we het nieuwe motorseizoen: eerste vergaderen onze leden en daarna bouwen we een feestje in Café Gelderingen in Steenwijkerwold. Iedereen die ons een warm hart toedraagt mag een biertje komen drinken.

 

Welkom bij Motor Toer Vereniging Woldraiders

Op deze website maak je kennis met Motor Toer Verening Woldraiders uit Steenwijkerwold. Je vindt hier informatie over onze evenementen, ritten en motorvakanties.

Bij de Woldraiders draait het om Ried’n, Vriendschap en Respect! Onze missie is Ried’n en Plezier Maken. Vanuit onze uitvalbasis Cafe Gelderingen gaan we met groepen motorried’n en organiseren gezellige bijeenkomsten.

Neem een kijkje en wil je een keertje meerijden met een van onze ritten, neem contact op met onze secretaris via  info@woldraiders.nl 

Woldraiders in Bled (Slo) 2021

Zondag 12 juni – Woldraidersrit

Komende zondag 12 juni is er weer een rit gepland: Dennis gaat ons voorrijden. Er staat een zonnetje op de weerkaart dus zorg dat je er bij bent: vanaf 9.30u koffie en om 10u vertrek vanaf Café Gelderingen.

Lees verder

Zondag 1 mei: Toerrit!

Helaas wordt het komende zondag geen Tammo’s haring rit. Patrick heeft een mooie rit voorbereid. De route vind je hier: Compleet   –    Tot aan de lunch   –   Vanaf de lunch

Lees verder

Join the Kings ride 2022!

Lijkt het je leuk om samen met anderen op de motor een leuke route te rijden? Samen het gevoel van vrijheid te delen? Op Koningsdag kun je onder leiding van enkele leden van motor toer vereniging Woldraiders uit Steenwijkerwold meerijden.

Lees verder