Zaterdag 12 maart Kick-Off 2022: ALV + Feestje

Op zaterdag 12 maart openen we het nieuwe motorseizoen: eerste vergaderen onze leden en daarna bouwen we een feestje in Café Gelderingen in Steenwijkerwold. Iedereen die ons een warm hart toedraagt mag een biertje komen drinken.

 

Welkom bij Motor Toer Vereniging Woldraiders

Op deze website maak je kennis met Motor Toer Verening Woldraiders uit Steenwijkerwold. Je vindt hier informatie over onze evenementen, ritten en motorvakanties.

Bij de Woldraiders draait het om Ried’n, Vriendschap en Respect! Onze missie is Ried’n en Plezier Maken. Vanuit onze uitvalbasis Cafe Gelderingen gaan we met groepen motorried’n en organiseren gezellige bijeenkomsten.

Neem een kijkje en wil je een keertje meerijden met een van onze ritten, neem contact op met onze secretaris via  info@woldraiders.nl 

Woldraiders in Bled (Slo) 2021

“Als de lente komt…”

De zon laat zich zo nu en dan weer zien, het pekel is van de weg af. Kortom, we gaan zo zoetjesaan weer rijden. De Woldraiders hebben al een paar gezellige evenementen gehad: de nieuwjaarsborrel, de ALV met technische avond en afgelopen zaterdag een feestje. Ook een bezoek aan de…

Lees verder